Te Koop Landgoed met 3,3 Hectare

De Woonkamer van 50 m2
De Woonkamer met de Schouw
De Slaapkamer op de Benedenverdieping
De Badkamer met uitzicht over de landerijen
De Keuken, compleet met inbouw-apparatuur

Wonen en Werken op Landgoed van 3,3 Hectare.

De Facade

Vraag de prijs voor dit paleis

 

Romantische woonplek aan het eind van een landweggetje met uitgebreide mogelijkheden om werken en wonen te combineren. Paarden; camping a la ferme; vergunning voor kweken van vogels; dierenpension. Ligging Zuid Bourgogne. Op geringe afstand van het oude kuuroord plaatsje Bourbon-Lancy. Golf course voor 200 euro per jaar op 15 minuten afstand. Digoin, op 10 minuten afstand, heeft een leuk haventje en op 20 minuten afstand is het gerenommeerde pretpark/dierentuin: Le Pal.Vergunning voor camping tot 25 plaatsen is inmiddels aangevraagd.

Indeling: grote woonkamer (40 m2); geheel geoutilleerde keuken; grote slaapkamer; heel grote badkamer waarin: sauna – infra-rood; luxe douche; bubbelbad; w.c. en kasten. Vanuit uw bad kijkt u zo over de glooiende landerijen. Er zijn geen buren, het huis is gelegen aan het einde van een landweggetje, dus u kunt ongehinderd van het uitzicht en de rust genieten.


Etage: grote logeerkamer en zolder , waarin desgewenst nog meerdere slaapkamers of badkamer en slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

Gewelfde kelder.

Aan het huis is een wasruimte met daarin ook nog een 2e douche en 2e w.c.
Mooie afwerking; schouw; balkenplafond en antieke plavuizen waaronder vloerverwarming als extraatje.

Dan zijn er nog twee heel grote garages/werkplaatsen; grote open stalruimte; drie kleinere bijgebouwtjes en volière met professioneel vogelgebouw dat in een handomdraai veranderd kan worden in gite of was/douche/w.c. ruimte voor petit camping a la ferme. Alle leidingen en septic tank liggen er al. En tot slot nog twee ruime hondenkennels.

Electra; c.v. ; water nieuw. Er is zelfs vloerverwarming.
Het huis beschikt over een nieuw septic tank volgens de Europese norm!!
Er zijn twee waterputten.

Verder kunt u beschikken over de architect-tekeningen voor twee grote professionele schuren of stallen, mocht u een agrarische bestemming aan het geheel willen geven. Er is ook een bouwtekening en vergunning voor nog eens 50 m2 aanbouw van het huis en er is een zogenaamd: Certificat d’Ouverture om vogels te kweken. U kunt dus behalve wonen ook op verschillende wijze in uw onderhoud voorzien.

Het Land

De Ligging

Er zijn verschillende bijgebouwen:

Een open stal

Twee garages

Een groot professioneel gebouw om vogels te kweken, met voliere: er is een zogenaamd ''certificat d'ouverture'', officiele vergunning om vogels in dit gebouw te kweken.

Een Honing Atelier

Een koelcel

Drie werkplaatsen

 

Zij aanzicht tussen de volière en woonhuis
Eén van de twee waterputten
Het Vogel-Kweek gebouw
De Volière
De Twee Garages

Het Land

Het riviertje in het stuk bos

De 3,3 hectare bestaat uit weiland, stukje bos en riviertje.

De ligging, aan het einde van een landweggetje, is uniek te noemen.

Het Bos
Het uitzicht vanuit de woonkamer
Het uitzicht voor de Deur